Persil Persil-Premium Persil

Čist i mekan veš

Čist i mekan veš

1. Pravi proizvod

Da li ste Vi ili Vaš član porodice imali iritacije kože uzrokovane vašim deterdžentom? Možete značajno smanjiti rizik od iritacije kože upotrebom sensitive deterdženata i omekšivača tkanine. Persil i Silan su specijalno razvijeni proizvodi koji nude savršenu čistoću i negu vaše odeće kako bi ona  ostala nežna prema vašoj koži. Testirani od strane ECARF-a i odobreni od strane dermatologa.

2. Nivo doziranja

Držite se preporučenog doziranja koje je naznačeno na deklaraciji na poleđini pakovanja.

3. Cirkulacija vode

Uverite se da ne preopteretite bubanj mašine za pranje veša, ostavite prostor da odeća i voda cirkulišu tokom procesa pranja. Ovo će pomoći da se deterdžent bolje ispere.

4. Pravilno ispiranje

Neka se ciklus ispiranja završi do kraja, tako da se svi ostaci proizvoda mogu ispravno ukloniti. Ako odaberete kraći program, obratite pažnju na ciklus ispiranja, jer ove vrste programa koriste manje vode za ispiranje. Ako se dvoumite, koristite funkciju „duže ispiranje" ili ponovite ciklus ispiranja.

5. Sušenje odeće

Da li sušite svoj veš napolju? To je uglavnom prijatnije. Međutim, nije preporučljivo tokom sezone polenske groznice kada se puno polena nalazi u vazduhu koji se može prikačiti vašem vešu i posle izazvati iritacije dok se nosi.

6. Nova odeća

Obavezno operite novu kupljenu odeću jednom ili dvaput pre prvog nošenja kako biste uklonili ostatke iz proizvodnje, a i kako biste omekšali svoju odeću i smanjili rizik od iritacije kože.