Persil Persil-Premium

Koža sklona iritaciji

Osetljiva koža ili novorođenče? Sledite savete u cilju minimiziranja rizika od iritacije kože

Da li imate osetljivu kožu ili novorođenče u svom domu? Da li ste znali da je bebina koža tri puta tanja od kože odrasle osobe što je čini mnogo osetljivijom i više sklonom da razvije iritacije na deterdžent za pranje veša? Pročitajte više o savetima kako da smanjite rizik od iritacije kože prilikom pranja veša.

1 Odgovarajući proizvod
Da li ste vi ili vaša porodica skloni kožnim alergijama? Možete značajno smanjiti rizik od alergijskih reakcija ako koristite samo antialergijske deterdžente. Persil je razvio proizvode koji nude savršenu čistoću i negu za vaš veš a istovremeno su nežni prema vašoj koži. Preporučeni od strane Evropskog centra za istraživanje alergija (ECARF) i odobreni od strane dermatologa.

2 Nivo doziranja
Poštujte nivo doziranja proizvoda, koji je propisan na pakovanju, u zavisnosti od količine i zaprljanosti veša.

3 Protok vode
Pobrinite se da bubanj nije pun, da bi voda bolje cirkulisala i bolje sprala detedžent sa veša.

4 Pravilno ispiranje
Dozvolite da se ciklus ispiranja u potpunosti završi tako da se eventualni ostaci proizvoda pravilno uklone. Ako se odlučite za kratak program, obratite pažnju na ciklus ispiranja, jer ova vrsta programa koristi manje vode za ispiranje. Ako niste sigurni, koristite funkciju "ispirati duže" ili ponovite ciklus ispiranja.

5 Sušenje odeće
Da li veš sušite napolju? To je obično prijatnije. Ali nije poželjno tokom sezone polenske groznice kada polen iz vazduha može da se zakači za vaš veš i da izazove iritaciju tokom nošenja.

6 Nova odeća
Obavezno operite tek kupljenu odeću jednom ili dva puta pre nego što je po prvi put nosite da biste uklonili sve fabričke ostatke i boje i tako omekšali svoju odeću i smanjili rizik od iritacije kože.

Preporučeni proizvodi