Persil Persil-Premium Persil

Persilovi verni partneri

Poznate firme i brendovi već duže vreme podržavaju brend Persil. Srećni smo što imamo ovakvu podršku i želimo predstaviti naše partnerske firme na ovoj stranici. 

Saznajte više o našim partnerima:

  • Bosch: www.bosch-home-com
  • Siemens: www.siemens-home-bsh-group.com
  • Lindner: www.lindner.de

Bosch Laundry Care

Već 75 godina marka Bosch se zalaže za razvojni kapacitet, tehnički kvalitet i pouzdanost u sferi kućanskih aparata.

Modernu negu veša bi bilo nemoguće zamisliti bez Boscha. S više od 1000 patenata u oblasti pranja i sušenja, Bosch prednjači u smislu pronalazaka. Sve tehničke inovacije koje je Bosch razvio oduvek su imale jedan zajednički cilj: biti što efikasniji i što više štedeti energiju. Na ovaj način, Bosch svaki put obezbeđuje savršeno pranje.

Inovacije kompanije Siemens

Domaćinstvo najbolje funkcioniše s uređajima koji kombinuju visokokvalitetnu tehnologiju s inovativnim funkcijama i niskom potrošnjom. Sve to za svoj veš možete pronaći među najboljim Siemensovim uređajima. Na primer, prva mašina za pranje veša koja zna kako ukloniti mrlje. Spoljnii / hidroizolacijski ciklus istovremeno pere i vodootporno pokriva vaš tekstil, a varioSoft bubanj osigurava posebno blago čišćenje i zvučnu izolaciju za izuzetno miran rad. I najbolje od svega: prva sušilica na svetu koja drži nisku potrošnju energije  zahvaljujući automatskoj funkciji samočišćenja u svom kondenzatoru.

Siemensov sitem protiv mrlja

Mrlje od trave, paradajza i crvenog vina nisu iste. Zahvaljujući Siemensovom inovativnom sistemu protiv mrlja, svaka mrlja se tretira pojedinačno. Da bi se to postiglo, najnovija Siemensova tehnologija kontroliše sekvence inteligentnih programa i kretanje bubnja za različite opcije mrlja. To znači da će se veš oprati nežno ili intenzivno, ovisno o potrebama. Jedinstvena konstrukcija bubnja varioSoft pruža aktivnu podršku uklanjanju mrlja kao i posebno oblikovana asimetrična vesla. To pomaže u uklanjanju mrlja bez napora i bez posebnih deterdženata.

Hoteli i odmarališta Lindner

Atraktivna poslovna mesta, šarmantne wellness banje ili sofisticirani golf i sportski hoteli. Hoteli i odmarališta Lindner jednako su raznolika koliko i zahtevi njihovih gostiju. Usluga - prijateljska i jednostavna. Koncept - promena od norme i inovacije. Ako se toliko daje kvalitetu, možete biti sigurni da i nemački deterdžent broj 1 ima posebno mesto. Zašto ne biste ušli u hotel Lindner i prepustili se da vas razmaze?!