Persil Persil-Premium

Persil-ovi verni partneri

Renomirane kompanije i poznati brendovi pružaju podršku Persil brendu već duže vreme. Veoma smo srećni što imamo ovu podršku i želeli bismo da predstavimo naše partnerske kompanije na ovoj stranici.

Saznajte više o našim partnerima:
Bosch: www.bosch-home.com
Siemens: www.siemens-home-bsh-group.com
Lindner: www.lindner.de

Bosch nega veša

Već 75 godina, brend Bosch se zalaže za razvoj kapaciteta, tehnički kvalitet i pouzdanost u oblasti kućnih aparata.

Moderna briga o vešu se ne bi mogla zamisliti bez Bosch-a. Sa preko 1000 patenata u oblasti pranja i sušenja, Bosch je poznat po velikom broju pronalazaka. Sve tehničke inovacije koje je Bosch razvio su oduvek imale jedan zajednički cilj: Da budu što efikasnije i da ostvaruju što veću uštedu energije. Na ovaj način, Bosch garantuje savršeno pranje svaki put.

Inovacije od Siemens-a

Domaćinstvo najbolje radi sa aparatima koji kombinuju kvalitetnu tehnologiju sa inovativnim funkcijama i niskom potrošnjom. Sve to možete naći za vaš veš među Siemens-ovim najboljim ostvarenjima. Na primer, prva mašina za pranje veša koji zna kako da ukloni mrlje. Ciklus za pranje odeće za boravak na otvorenom/vodonepropusne odeće pere i odstranjuje vodu sa vaših performantnih tekstila u isto vreme, varioSoft bubanj obezbeđuje posebno blago čišćenje i zvučnu izolaciju za ekstremno tihi rad. I najbolje od svega: prva mašina za sušenje veša u svetu koja svoju potrošnju energije održava na niskom nivou zahvaljujući automatskoj funkciji samopranja u svom kondenzatoru.

Siemens-ov sistem protiv mrlja

Mrlje od trave, paradajza i crvenog vina nisu iste. Zahvaljujući Siemens-ovom inovativnom sistemu protiv mrlja svaka fleka se tretira pojedinačno. Da bi se to ostvarilo, najnovija Siemens tehnologija kontroliše sekvence inteligentnog programa i pokrete bubnja za različite opcije mrlja. To znači da će veš biti opran blago ili intenzivno u zavisnosti od potrebe. Jedinstvena struktura varioSoft bubnja pruža aktivnu podršku za uklanjanje mrlja kao i specijalno oblikovane asimetrične lopatice. Ovo pomaže da se mrlje uklone lako i bez posebnih dodatnih deterdženata.

Lindner Hotels & Resorts

Atraktivni poslovni prostori, šarmantni welness centri ili sofisticirani hoteli za golf i druge sportove. Lindner Hotels & Resorts su isto toliko raznoliki kao i zahtevi njihovih gostiju. Usluga - prijateljska i jednostavna. Koncept - promena u odnosu na normu i inovacije. U hotelima u kojima se toliko pažnje pridaje kvalitetu, možete biti sigurni da posebno mesto u njima zauzima i nemački deterdžent broj 1. Zašto ne biste boravili u Lindner Hotelu i dozvolili sebi da vas razmaze?!