Skip to Content

Persilovi verni partneri

Poznate firme i brendovi već duže vreme podržavaju brend Persil. Srećni smo što imamo ovakvu podršku i želimo predstaviti naše partnerske firme na ovoj stranici.

Persil sa ponosom može reći da ima podršku velikog broja uspešnih firmi i brendova. Na ovoj stranici su predstavljeni partneri i njihov uticaj i uspeh.

Bosch - Nega veša

Već 75 godina marka Bosch se zalaže za razvojni kapacitet, tehnički kvalitet i pouzdanost u sferi kućanskih aparata.

Modernu negu veša bi bilo nemoguće zamisliti bez Boscha. S više od 1000 patenata u oblasti pranja i sušenja, Bosch prednjači u smislu pronalazaka. Sve tehničke inovacije koje je Bosch razvio oduvek su imale jedan zajednički cilj: biti što efikasniji i što više štedeti energiju. Na ovaj način, Bosch svaki put obezbeđuje savršeno pranje.

Rutinu pranja Bosch mašine sa inteligentnim sistemom za doziranje i-DOS čine još jednostavnijom, jedino što korisnik treba da uradi je da napuni rezervoar svojim Persil tečnim deterdžetom, a inteligentni sistem i-DOS će sve ostalo uraditi sam kako bi rezultati pranja uvek bili savršeni.

Bosch je lider u pronalascima, u oblasti pranja i sušenja veša. Dugi niz godina se zalaže za razvoj, unapređenje i tehnički kvalitet svojih proizvoda.
Cilj svih Bosch tehničkih unapređenja jeste povećanje efikasnosti. Pored toga, u ekološkom pogledu nastoje da ostvare uštedu energije.