Skip to Content

Za čistiji svet

Henkel kontinuirano nastoji da omogući sjajne deterdžente i prave efekte pranja, a uz istovremenu blagonaklonost prema prirodi i njenom očuvanju.

Generacijama nam je strast da razvijamo inovacije s vrhunskim performansama za vaše tkanine. Posvećeni smo cilju da doprinesemo čistijem svetu obezbeđujući vam proizvode koji su bezbedni za vas, vašu porodicu i životnu sredinu i ostvaruju savršene rezultate pranja.

 • Naše formulacije se stalno usavršavaju kako bi se ostvario bolji učinak pri niskim temperaturama, što vam pomaže da uštedite energiju i smanjuje naš otisak na životnu sredinu.
 • Naši sastojci se stalno razvijaju kako bi se unapredila njihova razgradivost i zaštitila priroda.

Danas se sva Persil pakovanja već u potpunosti mogu reciklirati kada se odlože na odgovarajući način. Takođe težimo tome da povećamo udeo već reciklirane plastike u našim pakovanjima u narednim godinama, kao i da koristimo organsku plastiku.

Persil: savesne inovacije za vas i životnu sredinu. Za čistiji svet, korak po korak.

Naši sastojci
Naše pakovanje
Tok naše proizvodnje
Vaš doprinos

Stvaranje čistijeg sveta

 • Naši sertifikati

  Naši sertifikati

  Henkel je pionir u razvoju ekoloških deterdženata i prva je kompanija koja je 2005. godine potpisala „Povelju za održivo čišćenje” međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i sredstva za održavanje higijene. Kompanije koje se pridruže ovoj inicijativi međunarodnog udruženja za deterdžente i kućnu hemiju preuzimaju na sebe zadatak da kontinuirano unapređuju svoje procese i godišnje izveštavaju o ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku postignutom na osnovu definisanih ključnih cifara.

 • Persil Sensitive deterdženti su napravljeni tako da su idealni za osobe sa osetljivom kožom, i one sklone alergijama. Ne sadrže jake mirise i boje.

  Osetljiva koža

  Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

 • Higijenski čist veš

  Higijenska čistoća

  Generacijama nam je strast da razvijamo izuzetne inovacije za vaše tkanine. Čista tkanina doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Persil proizvodi s tehnologijom Deep Clean garantuju vam higijenski čist veš koji želite.