Generacijama nam je strast da razvijamo inovacije s vrhunskim performansama za vaše tkanine. Posvećeni smo cilju da doprinesemo čistijem svetu obezbeđujući vam proizvode koji su bezbedni za vas, vašu porodicu i životnu sredinu i ostvaruju savršene rezultate pranja.

 

  • Naše formulacije se stalno usavršavaju kako bi se ostvario bolji učinak pri niskim temperaturama, što vam pomaže da uštedite energiju i smanjuje naš otisak na životnu sredinu.
  • Naši sastojci se stalno razvijaju kako bi se unapredila njihova razgradivost i zaštitila priroda.

 

Danas se sva Persil pakovanja već u potpunosti mogu reciklirati kada se odlože na odgovarajući način. Takođe težimo tome da povećamo udeo već reciklirane plastike u našim pakovanjima u narednim godinama, kao i da koristimo organsku plastiku.

 

Persil: savesne inovacije za vas i životnu sredinu. Za čistiji svet, korak po korak.

01.

Naši sastojci

02.

Naše pakovanje

03.

Tok naše proizvodnje

04.

Vaš doprinos

Stvaranje čistijeg sveta

Naši sertifikati

Henkel je pionir u razvoju ekoloških deterdženata i prva je kompanija koja je 2005. godine potpisala „Povelju za održivo čišćenje” međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i sredstva za održavanje higijene. Kompanije koje se pridruže ovoj inicijativi međunarodnog udruženja za deterdžente i kućnu hemiju preuzimaju na sebe zadatak da kontinuirano unapređuju svoje procese i godišnje izveštavaju o ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku postignutom na osnovu definisanih ključnih cifara.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Higijenska čistoća

Generacijama nam je strast da razvijamo izuzetne inovacije za vaše tkanine. Čista tkanina doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Persil proizvodi s tehnologijom Deep Clean garantuju vam higijenski čist veš koji želite.

Loading...

Odgovornost kompanije Henkel

Kao pionir na polju održivosti, želimo da pokrećemo nova rešenja za održivi razvoj i razvijamo naše poslovanje na odgovoran i ekonomično uspešan način. To obuhvata sve aktivnosti naše kompanije – u čitavom lancu vrednosti.