Naše obećanje vama

Loading...

Čist veš je važan za dobrobit vaše porodice i voljenih osoba. Zahvaljujući tehnologiji Deep Clean, svi Persil proizvodi garantuju rezultate bez mrlja. Za uklanjanje starih ili upornih mrlja, univerzalni deterdženti u prahu su posebno prikladni jer sadrže izbeljivač. To takođe važi za pranje belog tekstila. Varijante u boji su razvijene posebno za pranje obojenih tekstila i odeće pa stoga npr. ne sadrže izbeljivač niti sredstva za optičko izbeljivanje, tako da su boje posebno nežne. Gel Persil Sensitive je takođe prikladan npr. za obojen veš.

Kada je potrebna dodatna higijena

Za higijenski čist veš preporučujemo upotrebu praška Persil Universal Da bi se sprečilo prljanje i unapredila čistoća mašine za pranje veša, takođe se preporučuje pranje u redovnim intervalima, što je u uobičajenom domaćinstvu otprilike jednom nedeljno, pri višim temperaturama (npr. na 60 stepeni) s univerzalnim Persil deterdžentom u prahu.

 

Pranje na višim temperaturama

Ako u domaćinstvu žive osobe sa zaraznim oboljenjem poput gripa, atletskog stopala, infekcijom kože ili creva ili oslabljenim imunim sistemom, takođe važi naša preporuka. Proverite uputstva na etiketi za održavanje odevnog predmeta pre svakog ciklusa pranja. Takođe važno znati da deterdženti na bazi izbeljivača nisu prikladni za obojene i tamne materijale.

 

Koristite duže programe pranja

Za dobre stvari je potrebno vreme: za zahtevan veš treba da izbegavate kratke programe ili brzu centrifugu i da izaberete program pranja koji najduže traje.

Nakon pranja se uvek potrudite da odmah okačite veš da se suši da biste sprečili formiranje bacila u bubnju zbog visoke vlažnosti izazvane vlažnim vešom.

Ako vremenski uslovi dozvoljavaju, ostavite veš da se suši na otvorenom ako je moguće i ne koristite mašinu za sušenje veša.

 

Higijena u doba korona virusa

Imajte na umu: nijedan od naših aktuelnih proizvoda nije delotvoran protiv korona virusa. Još uvek nisu sprovedeni komercijalni testovi na novom korona virusu (SARSCoV-2). Stoga preporučujemo primenu dodatnih higijenskih mera kod kuće da bi se doprinelo zdravom okruženju. Dodatne korisne informacije se mogu naći ovde:

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil stalno radi na održivim rešenjima.

Power – 100% učinak čišćenja, prirodno kao nikad ranije.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.