Skip to Content

Prirodni sastojci

We have exciting and sustainable news for you: Nature gives us energy and strength, and now nature is giving us the new Persil Green Power.

Henkel je uveo Power Green proizvod koji sadrži čak 85% prirodnih sastojaka, čime je istovremeno nežan prema prirodi a delotvoran u otklanjanju fleka.

With 100% Persil performance and 85% natural ingredients, it guarantees powerful stain removal power while being gentle on nature. It is also 100% microplastic-free and recyclable.

Try now the new Persil Green Power for a sustainable future.

Holistički doprinos održivosti

Persil Green Power support a cleaner world across its entire value chain:

 • It grants you the top cleaning performance you can expect from Persil
 • Its formula is made of 85% natural based ingredient
 • It comes in a 50% recycled PE bottle, fully recyclable
 • Its contribution to the environment is certified by Blue Angel and Ecolabel

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

 • Persil Sensitive deterdženti su napravljeni tako da su idealni za osobe sa osetljivom kožom, i one sklone alergijama. Ne sadrže jake mirise i boje.

  Osetljiva koža

  Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

 • Higijenski čist veš

  Higijenska čistoća

  Generacijama nam je strast da razvijamo izuzetne inovacije za vaše tkanine. Čista tkanina doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Persil proizvodi s tehnologijom Deep Clean garantuju vam higijenski čist veš koji želite.