Skip to Content

Osetljiva koža

Da li ste vi ili neko od vaših voljenih skloni osetljivosti kože? Ako je tako, naš antialergijski deterdžent pravi je izbor za vaš veš! 

Persil Sensitive deterdženti su napravljeni tako da su idealni za osobe sa osetljivom kožom, i one sklone alergijama. Ne sadrže jake mirise i boje.

Da li vi ili neko od članova porodice ima osetljivu kožu? Ako je tako, naš antialergijski prašak za pranje pravi je izbor za vaš veš! Još 2009. godine Persil Sensitive je prvi deterdžent na svetu kom je Evropski centar Fondacije za istraživanje alergija (ECARF) dodelio naziv „povoljno za osobe s alergijama”. Persil Sensitive sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Saznajte više informacija ovde

Persil Sensitive gel je idealan za obojen veš.

Da li ljudi koji pate od alergija treba da koriste manje deterdženta nego što je naznačeno na pakovanju proizvoda?

Ne. Persil Sensitive treba uvek da se dozira u skladu s tvrdoćom vode i stepenom zaprljanosti veša prema uputstvima na pakovanju.

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

  • Higijenski čist veš

    Higijenska čistoća

    Generacijama nam je strast da razvijamo izuzetne inovacije za vaše tkanine. Čista tkanina doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Persil proizvodi s tehnologijom Deep Clean garantuju vam higijenski čist veš koji želite.

  • Naši sertifikati

    Naši sertifikati

    Henkel je pionir u razvoju ekoloških deterdženata i prva je kompanija koja je 2005. godine potpisala „Povelju za održivo čišćenje” međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i sredstva za održavanje higijene. Kompanije koje se pridruže ovoj inicijativi međunarodnog udruženja za deterdžente i kućnu hemiju preuzimaju na sebe zadatak da kontinuirano unapređuju svoje procese i godišnje izveštavaju o ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku postignutom na osnovu definisanih ključnih cifara.