Interesantne činjenice

Loading...

Enzimi su sredstva za čišćenje biološkog porekla sa specijalizovanim dejstvom na određene vrste mrlja. Postoje različite vrste enzima, od kojih je svaki specijalizovan za uklanjanje određenih mrlja i nečistoća (mast, skrob, protein...). Svaki enzim koji se nalazi u Persil formulama deluje kao katalizator i aktivira se više puta tokom ciklusa pranja da bi se u potpunosti uklonile sve čestice nečistoće. Čak i pri niskim temperaturama. Bez obzira na njihovu koncentraciju, enzimi moraju biti navedeni na pakovanju u skladu s EU Uredbom o deterdžentima.

Više informacija o Persil enzimima

Glavni enzimi koji se koriste u Persil formulama su proteaze, amilaze i celulaze:

 

Proteaze

Uklanjanju nečistoće koje se zasnivaju na proteinima kao što su jaja, krv i mleko

 

Amilaze

Uklanjaju mrlje koje se zasnivaju na šećerima i skrobu kao što su testenina, krompir, pirinač i žitarice

 

Celulaze

Poravnavaju tekstil i obezbeđuju održavanje boja, beline i sprečavaju habanje tkanine

Kako koristimo enzime?

Loading...

Persil neumoljivo razvija najsavremenije enzime koji će ići ukorak sa navikama društva koje se menjaju i efektivno uklanjati najnovije vrste mrlja. Enzimi koji deluju na niskim temperaturama dodatno pomažu u uklanjanju mrlja na niskim temperaturama od samo 20 ili 30 °C.

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil stalno radi na održivim rešenjima.

Power – 100% učinak čišćenja, prirodno kao nikad ranije.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Higijenska čistoća

Čisti veš doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Naši Persil proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja održavaće veš higijenski čistim.