Persil neumorno radi na tome da vama i vašoj porodici obezbedi najbolju i najmoderniju tehnologiju za brilijantno čist veš. Pošto je svaki proizvod posebno osmišljen da zadovolji različite potrebe, sastav proizvoda se takođe razlikuje.

 

Svaki sastojak je pažljivo izabran da obezbedi najbolji učinak dok istovremeno osigurava kompatibilnost s kožom i životnom sredinom. Saznajte više o Persil sastojcima, biranjem s liste u nastavku.

Kompanija Henkel ima dugu tradiciju posvećenosti ponudi isključivo onih proizvoda koji su opsežno zaštićeni i kompatibilni sa zdravljem i životnom sredinom. U Persil proizvodima se koriste isključivo sastojci koji su usaglašeni sa svim pravnim zahtevima EU i opsežno su ispitani na kompatibilnost sa zdravljem. 

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil stalno radi na održivim rešenjima. 

Power – 100% učinak čišćenja, prirodno kao nikad ranije.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Higijenska čistoća

Čisti veš doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Naši Persil proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja održavaće veš higijenski čistim.