Interesantne činjenice

Loading...

U tečnim proizvodima, konzervansi obezbeđuju stabilnost formulacija. Bez konzervanasa, proizvodi mogu početi da mirišu neprijatno ili može doći do razvoja bakterija. Konzervansi koji se dodaju deterdžentima i proizvodima za čišćenje navedeni su na pakovanju, bez obzira na njihovu koncentraciju, u skladu s EU Uredbom o deterdžentima. Ljudi s poznatom alergijom stoga treba da budu u mogućnosti da izbegnu proizvode koji sadrže datu supstancu kada donose odluku o kupovini.

Kako koristimo konzervanse?

Loading...

U Persil gelu koristimo konzervanse veoma pažljivo i samo u neophodnoj meri.

 

Na taj način se trudimo da izbegnemo konzervanse koliko je moguće, kada se konzerviranje može postići drugim komponentama recepta. Tokom primene, Persil gel se uglavnom razblažuje s dosta vode.

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil stalno radi na održivim rešenjima.

Power – 100% učinak čišćenja, prirodno kao nikad ranije.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Higijenska čistoća

Čisti veš doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Naši Persil proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja održavaće veš higijenski čistim.