Skip to Content

Konzervansi

Konzervansi Persil deterdžentima daju stabilnost formulacije, međutim oni moraju biti istaknuti na pakovanju, bez obzira na njihovu koncentraciju.

Interesantne činjenice

U tečnim proizvodima, konzervansi obezbeđuju stabilnost formulacija. Bez konzervanasa, proizvodi mogu početi da mirišu neprijatno ili može doći do razvoja bakterija. Konzervansi koji se dodaju deterdžentima i proizvodima za čišćenje navedeni su na pakovanju, bez obzira na njihovu koncentraciju, u skladu s EU Uredbom o deterdžentima. Ljudi s poznatom alergijom stoga treba da budu u mogućnosti da izbegnu proizvode koji sadrže datu supstancu kada donose odluku o kupovini.


Glavna prednost konzervansa u deterdžentima jeste ta da oni sprečavaju pojavu neprijatnih mirisa, i razvoj bakterija na vašem vešu.

Kako koristimo konzervanse?

U Persil gelu koristimo konzervanse veoma pažljivo i samo u neophodnoj meri.

Na taj način se trudimo da izbegnemo konzervanse koliko je moguće, kada se konzerviranje može postići drugim komponentama recepta. Tokom primene, Persil gel se uglavnom razblažuje s dosta vode.


Henkel nastoji da u Persil gel proizvodima koristi samo neophodne količine konzervansa, a gde je to moguće i da konzerviranje postigne drugim komponentama.

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

  • Persil Sensitive deterdženti su napravljeni tako da su idealni za osobe sa osetljivom kožom, i one sklone alergijama. Ne sadrže jake mirise i boje.

    Osetljiva koža

    Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

  • Higijenski čist veš

    Higijenska čistoća

    Generacijama nam je strast da razvijamo izuzetne inovacije za vaše tkanine. Čista tkanina doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Persil proizvodi s tehnologijom Deep Clean garantuju vam higijenski čist veš koji želite.