Interesantne činjenice

Loading...

Mirisi se sastoje od mešavine mirisnih sastojaka koji vešu daju prijatan miris. Od nekoliko hiljada različitih komponenti parfema koje se koriste da bi se napravio prijatan i dugotrajan miris, neke su češće povezane s alergijama i stoga se navode na pakovanju kozmetičkih proizvoda kao i deterdženata i proizvoda za čišćenje. Zato su i jasno navedene na Persil etiketama. Cilj je omogućiti ljudima s poznatom alergijom da izbegnu proizvode koji sadrže datu supstancu u trenutku kupovine.

Kako koristimo mirise?

Loading...

Mirisi ne samo da pružaju prijatan i dugotrajan miris vašeg veša, već i samih Persil proizvoda. U zavisnosti od varijante, takođe biramo mirise kako biste duže uživali u čistom, sveže opranom vešu. Pored toga, neki posebno razvijeni parfemi smanjuju neprijatne mirise, što je posebno važno za sportsku odeću. Svi mirisi koje koristimo usaglašeni su sa svim pravnim zahtevima i opsežno su ispitani na kompatibilnost sa zdravljem. Naši sensitive proizvodi ne sadrže mirise koje treba deklarisati.

Odakle dolaze sastojci?

Neki sastojci mirisa u Persil proizvodima dolaze iz prirode. Međutim, neki sastojci se takođe proizvode veštačkim putem da bi se uklonili neželjeni sporedni proizvodi iz prirode ili da bi se obezbedila dovoljna količina.

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil stalno radi na održivim rešenjima.

Power – 100% učinak čišćenja, prirodno kao nikad ranije.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Higijenska čistoća

Čisti veš doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Naši Persil proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja održavaće veš higijenski čistim.