Skip to Content

Mirisi

Kao glavna komponenta koja daje svežinu i prijatan miris vašem vešu, mirisi se sastoje od mešavine mirisnih sastojaka, koje za vas pažljivo biramo.

Interesantne činjenice

Mirisi se sastoje od mešavine mirisnih sastojaka koji vešu daju prijatan miris. Od nekoliko hiljada različitih komponenti parfema koje se koriste da bi se napravio prijatan i dugotrajan miris, neke su češće povezane s alergijama i stoga se navode na pakovanju kozmetičkih proizvoda kao i deterdženata i proizvoda za čišćenje. Zato su i jasno navedene na Persil etiketama. Cilj je omogućiti ljudima s poznatom alergijom da izbegnu proizvode koji sadrže datu supstancu u trenutku kupovine.


Veliki je broj komponenti koje se koriste da bi se dobio miris. Neke od njih mogu izazivati alergiju te je neophodno navesti ih na pakovanjima proizvoda.

Kako koristimo mirise?

Mirisi ne samo da pružaju prijatan i dugotrajan miris vašeg veša, već i samih Persil proizvoda. U zavisnosti od varijante, takođe biramo mirise kako biste duže uživali u čistom, sveže opranom vešu. Pored toga, neki posebno razvijeni parfemi smanjuju neprijatne mirise, što je posebno važno za sportsku odeću. Svi mirisi koje koristimo usaglašeni su sa svim pravnim zahtevima i opsežno su ispitani na kompatibilnost sa zdravljem. Naši sensitive proizvodi ne sadrže mirise koje treba deklarisati.


Mirisi ne samo da daju prijatnu svežinu vašem vešu, već i svim Persil proizvodima. Biramo ih tako da budu kompatibilni sa zdravljem a sveži za vaš veš.

Odakle dolaze sastojci?

Neki sastojci mirisa u Persil proizvodima dolaze iz prirode. Međutim, neki sastojci se takođe proizvode veštačkim putem da bi se uklonili neželjeni sporedni proizvodi iz prirode ili da bi se obezbedila dovoljna količina.

You need to accept cookies to play this video

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

  • Persil Sensitive deterdženti su napravljeni tako da su idealni za osobe sa osetljivom kožom, i one sklone alergijama. Ne sadrže jake mirise i boje.

    Osetljiva koža

    Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

  • Higijenski čist veš

    Higijenska čistoća

    Generacijama nam je strast da razvijamo izuzetne inovacije za vaše tkanine. Čista tkanina doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Persil proizvodi s tehnologijom Deep Clean garantuju vam higijenski čist veš koji želite.