Interesantne činjenice

Loading...

Surfaktanti su glavne komponente većine deterdženata i sredstava za čišćenje. Oni uklanjaju mrlje i prljavštinu s odeće i osiguravaju da se nečistoće uklone zajedno s vodom za pranje.

Više informacija o Persil surfaktantima

U proizvodima brenda Persil koriste se dve grupe surfaktanata:

 

Anjonski surfaktanti

Delotvorni su u čišćenju masnih nečistoća i masnih/zemljanih nečistoća

 

Nejonski surfaktanti

Sjajni u uklanjanju najupornijih masnoća

Kako koristimo surfaktante?

Loading...

Za blistavu i dugotrajnu čistoću: Persil koristi surfaktante da obezbedi najbolje rezultate čišćenja koje očekujete od deterdženata koje koristite. Svi surfaktanti su u potpunosti biorazgradivi.

 

Surfaktanti mogu biti na bazi nafte ili prirodnog porekla (npr. ulje semena palme). Ako se kao baza koristi ulje palminog semena, vodimo računa da je ulje proizvedeno na održiv način u skladu sa RSPO modelom „mass balance” do kraja 2020. godine u okviru naše posvećenosti čistijem svetu. 

Pronađite savršeno rešenje za svoje potrebe

Prirodni sastojci

Persil stalno radi na održivim rešenjima.

Power – 100% učinak čišćenja, prirodno kao nikad ranije.

Osetljiva koža

Persil Sensitive razvijen je za ljude sa osetljivom kožom. Ova formula, osmišljena kao deterdženti koji su posebno prilagođeni koži, sadrži posebno razvijene mirise koji ne izazivaju alergije i ne sadrže boje.

Higijenska čistoća

Čisti veš doprinosi zdravoj životnoj sredini za vas i vašu porodicu. Naši Persil proizvodi s tehnologijom dubinskog čišćenja održavaće veš higijenski čistim.