Skip to Content

Vaš doprinos

Svako pakovanje Persil deterdženata se može reciklirati ako se odloži na pravi način. Zato zajedničkim doprinosima možemo učiniti pozitivan uticaj.

Svako od nas se računa i može da doprinese tome da svet bude malo bolje mesto. Vi takođe. Brend Persil neprekidno radi na tome da njegov otisak bude pozitivniji, ali i vaša podrška može da bude od pomoći! Potrebne su samo male promene u svakodnevnom životu kako bi se doprinelo čistijem svetu.

 • Sklopive kutije i transportne ambalaže, nakon upotrebe se mogu odložiti kao otpadni papir i reciklirati a nova vlakna se uzimaju iz obnovljivih izvora.

  Kako da dozirate deterdžent

 • Najveći procenat potrošnje energije dolazi od kućnog, mašinskog pranja veša, jer je za zagrevanje vode u mašini potrebna velika količina energije.

  Kako da uštedite vodu i energiju

Stvaranje čistijeg sveta

 • Naši sertifikati

  Naši sertifikati

  Henkel je pionir u razvoju ekoloških deterdženata i prva je kompanija koja je 2005. godine potpisala „Povelju za održivo čišćenje” međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i sredstva za održavanje higijene. Kompanije koje se pridruže ovoj inicijativi međunarodnog udruženja za deterdžente i kućnu hemiju preuzimaju na sebe zadatak da kontinuirano unapređuju svoje procese i godišnje izveštavaju o ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku postignutom na osnovu definisanih ključnih cifara.

 • Odgovornost kompanije Henkel

  Kao pionir na polju održivosti, želimo da pokrećemo nova rešenja za održivi razvoj i razvijamo naše poslovanje na odgovoran i ekonomično uspešan način. To obuhvata sve aktivnosti naše kompanije – u čitavom lancu vrednosti.