Svako od nas se računa i može da doprinese tome da svet bude malo bolje mesto. Vi takođe. Brend Persil neprekidno radi na tome da njegov otisak bude pozitivniji, ali i vaša podrška može da bude od pomoći! Potrebne su samo male promene u svakodnevnom životu kako bi se doprinelo čistijem svetu.

Stvaranje čistijeg sveta

Naši sertifikati

Henkel je pionir u razvoju ekoloških deterdženata i prva je kompanija koja je 2005. godine potpisala „Povelju za održivo čišćenje” međunarodnog udruženja za sapune, deterdžente i sredstva za održavanje higijene. Kompanije koje se pridruže ovoj inicijativi međunarodnog udruženja za deterdžente i kućnu hemiju preuzimaju na sebe zadatak da kontinuirano unapređuju svoje procese i godišnje izveštavaju o ekonomskom, ekološkom i društvenom napretku postignutom na osnovu definisanih ključnih cifara.

Loading...

Odgovornost kompanije Henkel

Kao pionir na polju održivosti, želimo da pokrećemo nova rešenja za održivi razvoj i razvijamo naše poslovanje na odgovoran i ekonomično uspešan način. To obuhvata sve aktivnosti naše kompanije – u čitavom lancu vrednosti.