Skip to Content

Čist veš + higijenska svežina za mašinu

Persil 4-u-1 DISKOVI

Dubinski čist veš uz higijensku svežinu za mašinu

Persil zna da želite najbolje rezultate kada je reč o čistom vešu za sebe i svoje najbliže. Ali da li ste znali da je mašina verovatno najprljavije mesto na kom veš stoji? Da li ste nekad osetili neprijatan miris veša i mašine, a očekivali ste dubinsku čistoću i svežinu? Razlog je to što se u mašini vremenom nakupljaju ostaci od odeće. Ti ostaci mogu da budu prisutni pri svakom pranju.

Rešenje su novi Persil Deep Clean diskovi!

Persil Deep Clean – nova jedinstvena formula

Jedinstvena formula Persil Deep Clean 4-u-1 diskova prodire duboko u vlakna, ali ih ne oštećuje, a razgrađuje i skida najupornije fleke. Sada je poboljšana tako da prodire još dublje u mašinu i eliminiše neprijatne mirise u njoj. Samo kada je mašina higijenski osvežena možete da budete sigurni da je veš dubinski čist..

Za čistiji svet

Persil uvek želi da vam obezbedi sigurnost i samopouzdanje za najbolju brigu o vašoj porodici. I danas i sutra. Zbog toga je dobar za veš, ali i za planetu. Persil 4-u-1 diskovi su u 100% reciklabilnoj ambalaži* koja može da se dopuni i ponovo iskoristi. Diskovi koji su potpuno rastvorljivi u vodi imaju formulu sa 92% biorazgradivih sastojaka**. Njihova moćna formula je izuzetno efikasna čak i na niskim temperaturama. Hladno pranje na temperaturama od 20°C kao i puna mašina, doprinosi uštedi struje i novca.

*Trenutno važi za Češku, Poljsku, Mađarsku, Estoniju, Litvaniju, Letoniju i Austriju
**Odnosi se na organske sastojke, u skladu sa OECD 301/302

Transparentnost

Najbolji kvalitet i ekološka prihvatljivost su nam važni. Zbog toga su naši proizvodi održivi i imaju prirodne sastojke. Saznajte više u nastavku.

Naši sastojci
Naša ambalaža
Naša proizvodnja
Vaš doprinos

Naši proizvodi

Pomoć kod uklanjanja fleka

 • Mrlje od krvi mogu oštetiti odeću ukoliko se ne otklone brzo i na adekvatan način. Persil pomoć pri pranju veša nudi korake za njihovo efikasno uklanjanje.

  Kako ukloniti mrlje od krvi

 • Persil vam otkriva rešenje u borbi protiv tvrdokornih mrlja od masti i ulja. Posetite Persil pomoć pri pranju i pratite sve korake do blistavo čistog veša.

  Kako ukloniti mrlje od masti i ulja

 • Sve što bi trebalo da znate o uklanjanju mrlja od različite vrste šminke nalazi se u Persil savetniku pri svakodnevnom pranju veša.

  Kako ukloniti mrlje od šminke i karmina

 • Mrlje na belom vešu su vidljivije pa samim tim predstavljaju veći problem i brigu oko otklanjanja. Persil nudi smernice za njihovo efikasno uklanjanje.

  Kako ukloniti mrlje sa bele odeće